PAYASAS con A

Fa dos anys, en l'assemblea anual de la Casa, ens plantejarem, entre altres coses, les dificultats econòmiques per les que discorrien les nostres finances (les fonts d'ingrés habituals en disminució, les ajudes institucionals, sempre escasses, desaparegudes ara)... i el nostre encabotament en continuar amb el projecte feminista, amb la Casa de la Dona.

En esta tessitura una de les participants, l'artista i pallassa Zahira "l'ortiguilla" ens va fer una proposta: perquè no organitzar una gala solidària de pallasses?

I, quasi de sobte, ajudades per la nostra màgica energia, vam anar sumant generositats i suports. Importantíssimes les de totes les artistes que participaren desinteressadament en la gala.

A poc a poc vam anar donant forma al projecte i sobrepassant l'objectiu inicial, ja no sols es tracta d'aconseguir fons per a la Casa, la trobada de pallasses, desplegant tot el seu potencial, té vida pròpia com espai de trobada d'artistes i feministes en busca d'un missatge comú, crític i polític.

Continuem amb el propòsit de generar conscientment la nostra història, d'expressar les nostres propostes i quefers i, sens dubte, la trobada de pallasses és un privilegiat vehicle per a això.

CONTACTE: pallassesdelacasadeladona@yahoo.es

FACEBOOK: https://www.facebook.com/payasascona.delacasa?ref=tn_tnmn